Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

E3 2018: Κανένα πλάνο από τη Microsoft για VR ή ΜΡ στο Xbox

*
Virtual reality και mixed reality δεν είχαν αυτή τη φορά περίοποτη θέση στην E3 2018, τουλάχιστον όσον αφορά το gaming, μιας και οι τρεις μεγάλοι κατασκευαστές κονσόλών επικεντρώθηκαν σε παραδοσιακούς τίτλους. Βέβαια, από τους τρεις, μόνο η Sony υποστηρίζει ενεργά αυτές τις τεχνολογίες μέσω του PSVR headset στο PlayStation 4, ενώ η  Microsoft δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για κάτι ανάλογο στο Xbox. "Δεν έχουμε πλάνα σχετικά με τις κονσόλες Xbox και τις τεχνολογίες virtual reality ή mixed reality", δήλωσε ο Chief Marketing Officer της Microsoft Mike Nichols. "Οπτική μας επί του θέματος ήταν και είναι ότι τα PC είναι η ιδανική πλατφόρμα για εμπειρίες VR και MR. Λόγω του ότι είναι ανοιχτή πλατφόρμα, επιτρέπει την ταχύτερη επανάληψη. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που επενδύουν είτε στο software είτε στο hardware για αυτές τις τεχνολογίες", συνέχισε ο Nichols, για να ολοκληρώσει συμπληρώνοντας ότι, "στα τηλέφωνα, η επαυξημένη πραγματικότητα είναι ένα καλό σενάριο, όχι όμως και για το Xbox. Εμείς έχουμε ως προτεραιότητα εμπειρίες που θα παίζουν στην τηλεόραση των καταναλωτών, για τις οποίες συνεχώς αναζητούμε μεγαλύτερο κοινό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*